Zahvaljujući međusobnoj suradnji Vatrogasna zajednica Virovitice i njezine članice uspješno proveli prošlogodišnje planove

Vatrogasna zajednica Virovitice danas (četvrtak) je u prostorijama DVD-a Virovitica održala svoju redovnu izvještajnu skupštinu na kojoj je predsjednik Zajednice, ujedno i predsjednik DVD-a Virovitica Mario Pavelić podnio izvješće o radu Zajednice u prošloj godini, te predložio plan rada za 2022. godinu koji je i jednoglasno usvojen. Pri tome se osvrnuo na rad Zajednice, ali isto tako i na rad članica, Javne vatrogasne postrojbe Virovitica, DVD-a Virovitica i DVD-a Korija.

– Vatrogasna zajednica, kao i sve njezine članice, u potpunosti je ostvarila zadane ciljeve u 2021. godini. Rezultat je to dobre međusobne suradnje, ali i financiranja članica što je znatno poboljšalo njihovu učinkovitost. Posebno se to odnosi na opremanje, provođenje vatrogasnih vježbi te stručno osposobljavanje i usavršavanje vatrogasaca shodno njihovim potrebama.

Napominjem da je zbog epidemije COVID 19 u prošloj godini, rad zajednice i njenih članica sveden na osnovni, a ove ćemo godine zbog popuštanja mjera, zasigurno sve to nadoknaditi. I ovom prigodom bih u ime Vatrogasne zajednice Virovitica čestitao muškoj vatrogasnoj B ekipi Virovitice koja je osvojila srebrnu medalju na Državnom vatrogasnom prvenstvu u Varaždinu i time se plasirala na Vatrogasnu olimpijadu koja će se ove godine održati u Celju u Sloveniji – rekao je predsjednik Mario Pavelić.

Osim članova zajednice, na skupštini su bili nazočni pročelnik Upravnog odjela za financije i gospodarstvo Grada Virovitice Antonio Dražić, te direktor tvrtke Virkom Damir Marenić.

(www.icv.hr, bs)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content