2. ŽNL ISTOK Josipovački Dinamo remizirao u Novoj Šarovki: DOŠK pobjedom protiv Munje osigurao naslov prvaka

Proteklog vikenda odigrane su utakmice 17. kola 2. ŽNL Istok.

Što se naslova prvaka tiče, sve je riješeno. Nogometaši DOŠK-a slavili su na svom terenu protiv Munje iz Velikog Rastovca s dva gola Luke Zemana te po jednim pogotkom Borisa Cabicara, Patrika Marenića, Antonia Gubeljaka i Ivana Banića, dok je josipovački Dinamo remizirao u Novoj Šarovki kod Standarda bez pogodaka.

Bakićkoj Mladosti pripast će posljednje mjesto na tablici budući da su poraženi na svom terenu od Zrinskog. Doveo je Luka Puškarić domaću momčad u vodstvo u 20. minuti, izjednačio je Ivan Hamaček deset minuta kasnije, a novu prednost Mladosti osigurao je Ivan Sraka u 38. minuti. Do novog izjednačenja došlo je na otvaranju drugog poluvremena, strijelac je iz kaznenog udarca bio Antonio Prpić, Tomislav Kurtić doveo je Zrinski do prve prednosti na utakmici u 53. minuti, Mladost se vratila autogolom Leonarda Marinkovića, međutim pitanje pobjednika riješio je Dario Petrović šest minuta prije kraja. Mogla je Mladost doći do boda u posljednjim trenucima susreta, no nisu uspjeli realizirati kazneni udarac.

Golovima Mihaela Tomaševića i Darka Barišića Grabić je upisao tri boda na svom terenu protiv Ćeralija, dok je Krčevina zgoditkom Marija Colarića slavila protiv čađavačke Mladosti.

tt 17
(www.icv.hr, mra)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content