Golijada u Slatini: Gledatelji vidjeli čak 11 pogodaka, domaća momčad slavila protiv Borca iz Imbriovca

U 24. kolu 4. lige Bjelovar – Koprivnica – Virovitica momčad Slatine na svom stadionu Antuna Tone Butorca u susretu s Borcem iz Imbriovca došla je do tri nova boda. Slavila je u golijadi rezultatom 6:5.

U 12. miuti na semaforu je stajalo 2:0 i činilo se da će momčad Slatine doći do uvjerljive pobjede. Prvi zgoditak postigao je Matija Bubaš u sedmoj, a Robert Šomođi u 12. minuti povećao je na 2:0, međutim, gosti iz Imbriovca su u samo sedam minuta uspjeli poravnati na 2:2. Oba zgoditka postigao je Željko Bastašić u 16. i 23. minuti.

Matej Kupres dovodi Slatinu ponovno u prednost u 27. minuti, a već četiri minute kasnije pogotkom Patrika Šumige je 3:3. Šest minuta prije odlaska na odmor svojim drugim zgoditkom Robert Šomođi ponovno dovodi Slatinu u prednost, a Žarko Bastašić se svojim trećim zgoditkom u 42. minuti potrudio da se na odmor ode u egalu – 4:4.

Foto-2

U drugom dijelu trener Slatine Dario Petrović u igru uvodi Ozrena Vurdelju, što je rezultiralo puno boljom igrom domaće obrane. Matija Bubaš u 49. minuti ponovno dovodi Slatinu u prednost, a Denis Petrinjak u 61. minuti povećava domaću prednost na 6:4. Do kraju su gosti uspjeli u 81. minuti, pogotkom Dorijana Poldrugača ublažiti svoj poraz na konačnih 6:5. Nogometaši Borca su u posljednjim trenucima imali priliku i za svoj šesti zgoditak, ali su bili neprecizni.

-Za gledatelje odlična utakmica, a za nas trenere noćna mora. Već nekoliko utakmica nismo odigrali kvalitetno u fazi obrane. Mi smo goste svojim pogreškama sami vratili u utakmicu. Ne smijemo ponoviti ovakvu igru u obrani. Rošadama na odmoru, u obrani smo u drugom dijelu izgledali puno bolje. Na kraju smo postigli gol više i došli do pobjede – zaključio je trener Slatine Dario Petrović.

Slatina – Borac Imbriovec 6:5
Igrač utakmice: Matija Bubaš

(www.icv.hr, mš, foto: D. Fišli)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content