Luda utakmica u Podgorju: Domaćin zaradio šest kartona i ‘pao’ u jednoj od ključnih utakmica, gledatelji vidjeli pet pogodaka, Antunović nezadovoljan sudačkim odlukama

Na nogometnom terenu u virovitičkom prigradskom naselju Podgorje u 21. kolu 1. županijske nogometne lige momčad Crnca osvojila je vrijedne bodove u borbi za opstanak u ligi pobjedivši domaću momčad 3:2.

Podgorje je nastavilo s proljetnom ‘rasprodajom’ bodova na svom terenu. U bitnom susretu s direktnim konkurentom za opstanak ponovila se priča iz proteklih utakmica. Na samom početku gosti su poveli 2:0. Zgoditke su postigli Borna Meašić u trećoj i Zvonimir Kovačić u petoj minuti. Do odlaska na odmor nastavila se obostrana napadačka igra, u kojoj su obje momčadi mogle izmijeniti rezultat.

U domaćim redovima prijetili su gotovo svi igrači, a kod gostiju najagilniji i najkonkretniji bio je Borna Mimić. U 30. minuti zatresla se gostujuća mreža, ali su suci pokazali nedozvoljenu poziciju domaćih napadača.

IMG_2623

Od početka drugog dijela gostujući trener Darko Krsnik odlučio se za malo zatvoreniju formaciju, što je igračima Podgorja otvorilo prostor za intenzivnije napade, međutim, za njih je vratarska mreža Crnca bila gotovo ‘začarana’. Kad se činilo da je utakmica riješena došlo je do novih uzbuđenja. Sedam minuta prije kraja iz jedne gužve Tomislav Krmpotić smanjio je gostujuću prednost na 2:1. Dvije minute kasnije Mario Jozić svladao je domaćeg vratara Davora Buđaka vrativši Crnac ponovno na dva zgoditka prednosti. U 89. minuti Marino Grizelj postiže drugi zgoditak domaće momčadi. Igrači u zelenim dresovima kreću ‘na sve ili ništa’, ali su u preostale četiri minute bili neprecizni.

-Ne znam što pametno reći, ponovno sami sebe pobijedimo. Primili smo dva pogotka u šest minuta i kasnije nam ponište čisti gol, uopće nije bilo zaleđe. Sudac Vargović je cijelo vrijeme vukao na njihovu stranu. Podijelio nam je sedam žutih kartona. Ne vadim se na suđenje, ali ovog sam puta realan. Ostali smo bez značajnih bodova, a sada nam slijede dva teška gostovanja u Rezovcu i Mikleušu – deprimiran je bio trener Podgorja Vladimir Antunović.

IMG_2637

U gostujućim redovima bilo je puno bolje raspoloženje.

-S dva rana gola dobro smo počeli utakmicu. Imamo problema s ozljedama. Imali smo samo jednu zamjenu na klupi i zato smo pali u drugom dijelu. Ključni igrači u posljednjoj liniji su nam ozlijeđeni. Ipak nam se na kraju osmjehnula ‘božica sreće’, izvukli smo se. Izdržali smo jaki pritisak domaćina. Svojim pogreškama poklonili smo pogotke domaćoj momčadi. Nadam se da ćemo se do idućeg kola kompletirati i krenuti na pobjedu u domaćem susretu s Mikleušem – zaključio je trener Crnca Darko Krsnik.

Podgorje – Crnac 2:3
Igrač utakmice: Borna Mimić

(www.icv.hr, mš, foto: M. Šolc)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content