Proslavite Međunarodni dan obitelji u Slatini: Organizatori su pripremili raznovrsni program u kojem će uživati i mali i veliki

Javna vatrogasna postrojba grada Slatine i Turistička zajednica Grada Slatine, u suradnji s Dječjim vrtićima Suncokret i Zeko, Glazbenom školom Milka Kelemena, Zavičajnim muzejom Slatina, Društvom “Naša djeca” Slatina, Udrugom AUM i Slatinskim informativnim centrom, u nedjelju 15. svibnja obilježavaju Međunarodni dan obitelji.

Manifestacija će se održati od 10 sati na prostoru Parka 136. slatinske brigade i Javne vatrogasne postrojbe grada Slatine te ispred Zavičajnog muzeja Slatina. Za tu prigodu će biti i zatvoren promet u dijelu ulice Ante Kovačića.

Međunarodni dan obitelji obilježava se svake godine 15. svibnja i promiče izgradnju zdravih temelja društva, potiče na zdrav i uravnotežen život te pruža priliku za promicanje svijesti o pitanjima vezanim za obitelj. Tim povodom organizatori su pripremili raznovrstan program u kojemu mogu uživati i mali i veliki, a koji se sastoji od glazbeno-scenskih nastupa, obiteljskog višeboja, izložbi dječjih radova, crtanja i sportske radionice.

Obiteljski višeboj Društva “Naša djeca” Slatina dio je aktivnosti FIT IN Slavonija i Podravina koju provodi Turistička zajednica Virovitičko-podravske županije u suradnji s lokalnim turističkim zajednicama. Cilj ove aktivnosti je promocija sporta Virovitičko-podravske županije i stvaranje zdravih navika u društvu.

Javna vatrogasna postrojba grada Slatine na ovaj dan pružit će vam priliku da se uz druženje s maskotom Virkom okušate u raznim vatrogasnim aktivnostima, vožnji u kanaderu i vatrogasnim kolicima, skakanje u uskočni jastuk, panoramski pogled s autoljestvi, potraga za medvjedićem u zadimljenom prostoru, gađanje mete vodom, podizanje vatrogasnog vozila hidraulikom i druge.

Zavičajni muzej Slatina za tu će prigodu otvoriti svoja vrata i tako će zainteresirani posjetitelji uz stručno vodstvo moći proći kroz stalni postav Muzeja. Da ne ponestane glazbe i plesa pobrinut će se Dječji vrtići Suncokret i Zeko te Glazbena škola Milka Kelemena, a Udruga AUM održat će prezentaciju vježbi u sklopu programa ‘Accrosport i Super Kids’.

– Dođite, povedite svoje članove obitelji i prijatelje i provedite dan ispunjen veseljem, dobrom zabavom i obiljem smijeha. Neka naša Slatina postane velika obitelj osigurana mirom i srećom. Želimo svima sretan Međunarodni dan obitelji- poručili su organizatori.

(www.icv.hr, TZ Grada Slatine)

Medunarodni dan obitelji 1

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content