Svečano proslavljeno 30 godina postojanja i rada agencije Paun: U povodu 30. obljetnice Općoj bolnici Virovitica doniran pacemaker

U petak u predvečerje na imanju Pustara Višnjica svečano je obilježeno 30 godina postojanja i rada agencije Paun, agencije za zastupanje u osiguranju koja je osnovana davne 1992. godine.

Ovom svečanom trenutku odazvali su se mnogobrojni uzvanici, poslovni partneri, klijenti, obitelj i prijatelji, pa je tako prostrana dvorana Pustare Višnjica bila popunjena do zadnjeg mjesta te je odisala ponosom, zahvalnošću i zajedništvom.

Nakon uvodnih pozdrava, retrospektivno se slikom i riječju prisjetilo svih 30 godina rada, od samih početaka do danas. U sjećanju je posebno ostao iznajmljeni prostor od 15 kvadrata, posuđeni stol i stolac i peć na drva što je označavalo početak ove velike priče koja postoji danas. Nije bilo lako, bilo je uspona i padova, no godine su prolazile, a sigurnost se stjecala te je povjerenje u agenciju raslo. Danas agencija Paun ima ugovore s nekoliko osiguravajućih društva, posjeduje vlastite prostore u Virovitici i Slatini te glavninu poslovanja vodi na području Virovitičko-podravske županije iako značajan iskorak putem poslovnih partnera ima i u drugim dijelovima Slavonije.

Foto-5

Ovoj svečanoj proslavi 30. obljetnice odazvao se i župan Virovitičko-podravske županije Igor Andrović, što je dokaz uspješne suradnje između županije i agencije Paun na obostrano zadovoljstvo.

– Trideset godina u životu čovjeka nije mala brojka, a kamoli 30 godina u životnom vijeku jedne tvrtke. Ovo je brojka za veliki respekt i slušajući povijest vidimo uspješnost poslovanja svih ovih godina, a to može potvrditi i suradnja Virovitičko-podravske županije i agencije Paun pri čemu su nam u svakom trenutku dostupni, a posebno ću pohvaliti društveno odgovorno poslovanje kojim se vode – rekao je župan Andrović uputivši iskrene čestitke na dosadašnjih 30 godina te je poželio još najmanje 30 godina uspješnog rada.

Foto-6

Osim župana, nazočnima se s nekoliko prigodnih riječi obratio i gradonačelnik grada Virovitice Ivica Kirin.

– Razgovarajući s našim poduzetnicima kao gradonačelnik mogu reći da ono što im savjetujemo je da razmišljaju o osiguranju i o rizicima koji su mogući jer je to jedini način da se zaštite – istaknuo je gradonačelnik te se pridružio čestitkama u povodu 30. obljetnice i zahvalio na dosadašnjoj suradnji.

Foto-8

Posebno su uspješan rad pohvalili i direktor hrvatskog ureda za osiguranje Hrvoje Pauković te predsjednica uprave Uniqua osiguranja Sabine Usaty koji su između ostalog naglasili kako ovoliki broj uzvanika govori o važnosti agencije Paun koja sve ove godine radi velike stvari i promiče važne vrijednosti osiguranja u ovim teškim vremenima.

Foto-9

Poznato je da je agencija Paun društveno odgovorna tvrtka te je u svom dugogodišnjem radu sponzorirala veliki broj različitih organiziranih priredbi udruga civilnog društva, sportskih klubova i kolektiva te raznih događaja i manifestacija u lokalnoj zajednici. Tako je u povodu 30. obljetnice rada agencija Paun odlučila donirati vanjski elektrostimulator srca (pacemaker) za potrebe odjela anestezije, reanimatologije i intenzivne medicine u Općoj bolnici Virovitica. Donaciju su ravnatelju virovitičke bolnice Dinku Blaževiću uručile mlade snage agencije Paun, Toni i Dino Paunović.

– Zahvaljujem na ovoj velikodušnoj donaciji i ideji što ste uopće prepoznali našu bolnicu kao ustanovu u potrebi i na tome vam stvarno od srca hvala. Ovaj uređaj koristit će za uspostavu normalnog rada srca, stabilizaciju pacijenata prije ili za vrijeme transporta – zahvalio se ravnatelj Blažević te poželio puno sreće i zdravlja cijeloj obitelji Paunović u daljnjem radu.

Foto-99

Naposlijetku se okupljenima obratio i prvi čovjek agencije Paun, Zdenko Paunović.

– Zahvaljujem vam se dragi uzvanici što ste svojim dolaskom uveličali ovu našu svečanost. Dopustite mi da poseban pozdrav uputim ponosnom i preferiranom partneru Uniqua osiguranju i cijenjenoj predsjednici Uniqua osiguranja Sabine Usaty. Ovih 30 godina je toliko brzo proletjelo i rado se prisjećam prvih dana, ali vjerujte doći do današnjeg dana i portfelja agencije Paun iznimno je bilo teško. Uspjeli smo jer smo imali čvrstu viziju. Nadam se da svojim radom ostavljamo značajan trag u osiguravateljnom putu kojim koračamo. Uspjeti možete samo i ako ste tvrdoglavo uporni, nemate radog vremena, imate podršku obitelji i osiguravateljnog partnera, vrijedne i predane djelatnike te ako vam je uvijek i zauvijek osiguranje na prvom mjestu! – zaključio je ponosno Paunović te istaknuo kako danas agencija Paun u svom portfelju ima više od 15 milijuna premije osiguranja i više od 3.500 klijenata što je rezultat pridržavanja svih pravila osiguravateljske struke.

Foto-7

Tijekom večeri proslavu su uveličali i učenici Osnovne glazbene škole Slatina s kojom agencija Paun ima izvrsnu suradnju i to izvedbama na gitari i harmonici, a ostatak večeri uzvanike je zabavljao Tamburaški sastav “Čokanj”.

(promo)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content