Jeste li vidjeli “Tetris” zgradu u industrijskoj zoni u Virovitici? Evo koja će joj biti namjena

U virovitičkoj industrijskoj zoni već duže vrijeme pozornost prolaznika privlači jedna neobična zgrada. Posljednjih dana fotografije spomenutog objekta postale su hit na društvenim mrežama.

Investitor objekta je Obrt za trgovinu i usluge Igor i Leon, koji je svoju djelatnost, uz ličilačke i soboslikarske poslove, proširio na trgovinu rabljenim automobilima, te iznajmljivanje i prodaju radnih strojeva. Na pitanje kako komentira uspoređivanje zgrade s igricom “Tetris”, vlasnik Igor Videc odgovara uz smijeh:

– Ideju za izgled naše nove poslovne zgrade, pregledavajući razne portale, dobio je moj sin Denis. To što je ljudima zgrada zanimljiva, naravno da nam odgovara, jer i to je jedan oblik besplatnog marketinga – s osmijehom nam govori Igor.

IMG 9676

U prvoj fazi, koja je pri kraju, gradi se poslovna zgrada u kojoj će se nalaziti uredi. U nastavku je u planu izgradnja tri garaže i skladišta koji će biti spojeni s već izgrađenim objektom, a gradit će se u istom stilu.

– Drugu fazu izgradnje planiramo realizirati nakon ishođenja potrebnih dozvola te kada zatvorimo financijsku konstrukciju – zaključio je Igor Videc.

(www.icv.hr, mš; foto: M. Šolc)

IMG 9678

- PROMO -

 

 

Povezane vijesti

Skip to content