U nedjelju, 3. srpnja ovogodišnje izdanje tradicionalnog malonogometnog turnira u Jugovom Polju

Malonogometni turnir povodom blagdana zaštitnika Jugovog Polja, sv. Petra i Pavla, dugogodišnja je tradicija koja će se nastaviti u nedjelju, 3. srpnja u 16:00 sati na nogometnom igralištu u Jugovom Polju.

Prethodnih godina gledatelji su mogli svjedočiti lijepim potezima igrača na i uživati u dobrom društvu oko terena. Organizator turnira i ove je godine NK Plavi.

Na turniru će sudjelovati nogometne ekipe koje će se moći prijaviti na dan događanja između 15.00 i 15.30 sati, nakon čega će se održati ždrijeb. Svaka ekipa moći će imati šest članova (pet igrača i vratara) i zamjene, a igra se isključivo u tenisicama.

Sustav natjecanja ovisit će o broju prijavljenih ekipa koje će za sudjelovanje trebati izdvojiti 150 kuna kotizacije od koje će se formirati i nagradni fond.

Kako najbolji ne bi turnir napustili praznih ruku, tri najbolje momčadi osvojit će i prigodne nagrade:

1. mjesto – 60% ukupnog fonda i pehar

2. mjesto – 30% ukupnog fonda i pehar

3. mjesto – 10% ukupnog fonda i pehar

Turnir će, kao i uvijek, pratiti ugodno druženje i opuštena atmosfera uz sportski duh koji je u današnje vrijeme nesigurnosti i stresa izuzetno dobrodošao. Za sve dodatne informacije zainteresirani se mogu javiti na broj mobitela 095/ 8600 982 (Željko Gojmerac).

(NK Plavi Jugovo Polje, foto: ilustracija, arhiva)

Plakat 2

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content