Zoran Mandić novi trener Papuka, Mataija i Kratzl prva pojačanja

Nakon dobivanja nove Uprave kluba i novog glavnog sponzora Osječke pivovare, Nogometni klub Papuk počeo je rješavati kadrovsku problematiku.

Prvo je trebalo pronaći kvalitetnog trenera, a Uprava kluba pronašla ga je u provjerenom i istinskom domaćem stručnjaku Zoranu Mandiću.

– Ja sam uvijek bio i bit ću dio ovoga kluba i kad god me treba spreman sam mu pomoći. Prije svega moram reći kako sam presretan što Papuk konačno ima čvrsti oslonac iza sebe u vidu Osječke pivovare te kvalitetnu Upravu. A što reći o ovim momcima, to su iznimno karakterni dečki, veliki ljudi prije svega, a potom i iznimno kvalitetni igrači koji će vjerujem svi ostati na okupu i zajedno ćemo krenuti u nove pobjede– prve su riječi novo stratega Papuka Zorana Mandića.

Uprava kluba je nakon potvrde novog prvog čovjeka struke, odmah riješila i prva dva pojačanja, u Papuk su iz Zdenačke Sloge stigli mladi vratar Petar Kratzl koji je zapravo povratnik u matično jato te Marko Mataija koji je zimus bio blizu Papuka čak odradio i dio priprema i sada konačno došao. Kako su najavili i novi trener Mandić i Uprava kluba pojačanja će još biti kako bi Papuk bio što bolji i jači u sezoni koja dolazi.

(www.icv.hr, vg)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content