Ove nedjelje igra se 5. memorijalni nogometni turnir Hrgović–Rudanović u Rezovcu

Agilna uprava županijskog prvoligaša Rezovca ove nedjelje po peti puta organizira memorijalni nogometni turnir Hrgović–Rudanović. Kao i na protekla četiri, na ovogodišnji turnir također dolaze atraktivne momčadi.

Na turnir, izuzevši orahovački Papuk, dolaze najbolje seniorske nogometne momčadi Virovitičko–podravske županije. Osvajač Županijskog nogometnog kupa i hrvatski trećeligaš Virovitice, viceprvak 4. lige Bjelovar–Koprivnica–Virovitica Pitomača i trećeplasirana momčad 4. lige Slatina. Zbog sezone godišnjih odmora momčadi neće biti u kompletnim sastavima, ali usprkos tome možemo očekivati atraktivan i kvalitetan nogomet. Najveća prepreka igračima će biti vruće i sparno vrijeme.

Utakmice s igraju 2×25 minuta. U slučaju neriješenog rezultata odmah se izvode jedanaesterci. Uz pehare za sve četiri ekipe predviđeni su posebni pokali za najboljeg strijelca, igraća i vratara na turniru.

Ulaz na turnir će biti besplatan, a domaćini će za sve momčadi, kao i gledatelje, osigurati besplatan grah kojeg će kuhati poznati majstor kulinarstva Željko Škalić.

Raspored:
16 sati: Slatina – Rezovac
17 sati: Pitomača – Virovitica
18 sati: utakmica za treće mjesto
19 sati: finale

(www.icv.hr, mš, foto: ilustracija)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content