U prometnoj nesreći kod Đakova smrtno stradao 60-godišnji vozač: Prešao u suprotni trak i udario u betonski šaht, 34-godišnji suputnik teško ozlijeđen

Na izlazu iz Satnice Đakovačke jučer oko 17,30 sati dogodila se prometna nesreća u kojoj je smrtno stradao 60-godišnji vozač osobnog automobila, dok je 34-godišnji suvozač zadobio teške tjelesne ozlijede.

Do prometne nesreće je došlo na način da se 60-godišnji vozač osobnim automobilom kretao u mjestu Satnica Đakovačka, ulicom Ban Jelačića te je u jednom trenutku vozilom prešao na kolničku traku namijenjenu za suprotan smjer kretanja vozila kojom prilikom se na tom dijelu ceste kretalo vozilo iz suprotnog smjera. Zatim je vozilom naglo skrenuo u desno te udario u postavljeni prometni znak na zemljanoj bankini, a potom u betonski šaht kanalizacije. Nakon udara vozilo se prevrnulo, a 60-godišnji vozač je od zadobivenih ozljeda preminuo na mjestu događaja, dok je suvozač zadobio teške tjelesne ozlijede.

Očevid prometne nesreće obavili su policijski službenici Policijske postaje Đakovo u suradnji s zamjenicom Općinskog državnog odvjetnika u Osijeku, izvijestili su iz osječke policije.

(www.icv.hr, tj)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content