U Vaškoj odigran 2. Memorijalni nogometni turnir ”Zdravko Dvojak Beli”

Jučer (nedjelja) je u Vaškoj odigran 2. Memorijalni turnir u nogometu ”Zdravko Dvojak Beli” u sjećanje na prerano preminulog predsjednika Mjesnog odbora Vaška Zdravka Dvojaka.

Uoči turnira, predstavnici NK Vaška na čelu s predsjednikom kluba Sandrinom Čolakom i Zdravkova rodbina posjetili su njegovo posljednje počivalište i položili upaljene lampione i cvjetni aranžman.

Turnir je službeno otvorio Zdravkov brat Željko Dvojak, a na nastupili su NK Vaška, NK Slavonac Novaki, NK Stara Brezovica i NK Vaška veterani.

Prvo mjesto pripalo je NK Stara Brezovica, druga je bila ekipa NK Vaška, treći su bili nogometaši Slavonca iz Novaka, a četvrti veterani NK Vaška. Najbolji strijelac bio je Toni Brezović (NK Vaška), za najboljeg igrača izabran je Stjepan Brođanac (NK Stara Brezovica), a za najboljeg golmana Sandrino Čolak (veterani NK Vaška).

Pehare ekipama i pojedinačne nagrade zajednički su uručili načelnik Općine Sopje Berislav Androš i Željko Dvojak. Cijeli turnir je sudio Mario Jozić.

– Zahvaljujem se svim ekipama koje su sudjelovale na turniru. Ovo je drugi održani turnir u sjećanje na našeg prijatelja Zdravka Dvojaka Belog, a s njegovim održavanjem ćemo nastaviti i ubuduće. Zahvalio bih se i Općine Sopje na pokroviteljstvu turnira, kao i sucu Mariu Joziću te svim posjetiteljima – zahvalu je uputio predsjednik NK Vaška Sandrino Čolak.

(www.icv.hr, adf, foto: Lara Golubić)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content