KINO PARK Ovog vikenda pogledajte napeti triler “Zvijer” i animirani film “Tuljani specijalci”

Ovog vikenda u virovitičkom Kinu Park očekuju vas dvije odlične projekcije. U subotu, 20. kolovoza u 19 sati, možete pogledati triler “Zvijer”, a u nedjelju, 21. kolovoza u 17 sati na rasporedu je animirani film “Tuljani specijalci” sinkroniziran na hrvatski jezik.

ZVIJER

Izvorno ime: Beast

Redatelj: Baltasar Kormákur

Žanr: triler

Uloge: Idris Elba, Sharlto Copley, Iyana Halley, Leah Sava Jeffries

Godina: 2022.

Država: SAD

Sadržaj filma: Idris Elba glumi u najnapetijem trileru ovog ljeta čija priča prati obitelj koja postane lovina bijesnog lava. Elba glumi doktora Natea Danielsa, udovca koji svoje kćeri odvede na putovanje u Južnu Afriku nedugo nakon što je njihova majka preminula. Putovanje im je trebalo donijeti mir te ih zbližiti nakon tragičnog događaja, no to se sve promijeni kad u jednom selu pronađu tijela ubijenih stanovnika. Razjareni lav ljude vidi kao neprijatelje nakon što je preživio napad krivolovaca te napada svakog tko mu se nađe na putu. Hoće li Nate Daniels preživjeti napad lava i vratiti svoje kćeri Meredith (Iyana Halley) i Norah (Leah Sava Jeffries) sretno kući? Saznat ćemo 18.08.2022. Film je režirao eksperimentalni filmaš Baltasar Kormákur, poznavatelj napetog žanra, a režirao je zapažene filmove Hafi? (2002.), Mýrin (2006.) i 2 igrača (2013.). Scenarij je napisao Ryan Engle na temelju originalne priče Jaime Primak Sullivan.

TULJANI SPECIJALCI – SINK

Izvorno ime: Seal Team

Redatelj: Greig Cameron, Kane Croudace

Žanr: animirani

Uloge: Mladen Vujčić, Božidar Peričić, Kristina Gami, Goran Vrbanić, Matija Prskalo, Hrvoje Perc

Trajanje filma: 101 min

Godina: 2021.

Država: SAD

Sadržaj filma: Nakon što je izgubio svoju najbolju prijateljicu, neustrašivi tuljan Quinn okuplja nestašnu ekipu koja će morskim psima uzvratiti udarac, angažirajući iskusnog ratnika Claggarta i njegov vojni um koji će mu pomoći u obuci njihovih prijatelja tuljana. Quinn i njegov tim ubrzo počinju koristiti sve lukave trikove i svježe ideje kako bi obranili svoj dio mora od svojih uvijek gladnih protivnika i konačno dokazali da tuljani nisu samo hrana za morske pse!

(Kino Park)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content