Policajci kod 39-godišnjaka pronašli drogu i duhan: U kući skrivao još 18 grama marihuane, 173 komada gela i 76 tableta za potenciju

U srijedu, u večernjim satima u Osijeku policijski službenici Policijske postaje prometne policije Osijek zaustavili su 39-godišnjaka koji je upravljao osobnim automobilom. Vozaču je evidentirana koncentracija od 1,06 promila alkohola u krvi.

Prilikom kontrole policajci su osnovano posumnjali da vozač u vozilu prevozi sumnjive predmete te su pretražili vozilo temeljem naloga Županijskog suda u Osijeku kojom prilikom su pronašli 19,9 grama marihuane i 305 grama sitno rezanog duhana bez nadzornih markica Ministarstva financija.

Jučer, temeljem naloga Županijskog suda u Osijeku policijski službenici I. policijske postaje Osijek s Ispostavom Čepin u suradnji s policijskim službenicima Odjela kriminaliteta droga Policijske uprave osječko-baranjske pretražili više objekata na kojima je 39-godišnjak boravio kojom prilikom su pronašli 18.5 grama marihuane, 173 komada gela za potenciju i 76 komada šumećih tableta za potenciju.

Počinitelj je uhićen te protiv njega slijedi kaznena prijava zbog utvrđene osnovane sumnje u počinjenje kaznenih djela „Neovlaštena proizvodnja i promet drogama“ i „Nedozvoljena trgovina“, optužni prijedlog zbog počinjenog prekršaja iz „Zakona o suzbijanju zlouporabe droga“  i obavijest Ministarstvu financija, Carinska uprava, Carinarnica Osijek na okolnosti prekršaja iz Zakona o trošarinama. (www.icv.hr, tj)

- PROMO -

 

 

Povezane vijesti

Skip to content