PRIPREMNE UTAKMICE Virovitica dočekuje Ferdinandovac, na Školskom vrtu gostuje Rezovac

Što se više približava početak ligaških natjecanja, sve je više pripremnih utakmica. Danas (srijeda) igraju se dva zanimljiva susreta.

U 18 sati na terenu sportskog centra Vegeška hrvatski trećeligaš Virovitica ugostit će Ferdinandovac, koji je prije dvije sezone bio u borbi za naslov prvaka u 4. ligi Bjelovar – Koprivnica – Virovitica, dok je prošlu sezonu završio na sedmoj poziciji. Ovog ljeta u Ferdinandovac je pristiglo nekoliko kvalitetnih igrača, među kojima je i četvorka s virovitičkog područja Dino Milinović, Luka Skoko, Tomislav Blažević i Krešimir Pipić.

Sat kasnije, u 19 sati, na stadionu Školski vrt u Gornjem Bazju igraju dva županijska prvoligaša. Bratstvo će ugostiti Rezovac. Proteklog vikenda Bratstvo je na svom terenu poraženo od Lukača 05 rezultatom 4:2 i od Graničara iz Đurđevca 1:0. 

Rezovac je na turniru u Borovi minimalno poražen od domaće momčadi 2:1, da bi zatim remizirao sa suhopoljskim četvrtoligašem 2:2. U naknadnom raspucavanju jedanaesteraca Rezovac je bio uspješniji. 

Obje momčadi i Bratstvo i Rezovac u utakmicama proteklog vikenda nisu bili kompletni, vjerojatno ni u večerašnjoj utakmici neće svi igrači biti na raspolaganju svojim trenerima.

(www.icv.hr, mš)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content