ROKOVO 2022. Ovogodišnja proslava završila uz zvukove slavonske tambure i neizostavni vatromet u ponoć

Još jedna proslava Dana grada Virovitice – Rokovo 2022. završila je uz zvukove slavonske tambure i neizostavni vatromet u ponoć. Naime, kroz pet dana proslavljen je 788. rođendan Virovitice, a i ove godine obilježili su ga raznovrsni sadržaji koji su prezentirali grad u najljepšem svijetlu. Pune ulice, mnoštvo događanja, zabave i predstavljanja ostvarenja Virovitičana obilježilo je ovogodišnju nezaboravnu proslavu. 

Posljednji dan (utorak) zaokružio je koncert Slavonskih Lola ispred Robne kuće uz nezaboravne hitove poput „Duša bećarska“, „Sve je ona meni“, „Prijatelju nije lako“, „Ledina“, „Kad procvatu jabuke“ i mnoge druge u kojima je publika naprosto uživala te se osim u stihovima pridružila i s plesnim koracima.

MG 0676

Slavonskim Lolama, kao i brojnoj publici te svojim sugrađanima na ovoj predivnoj večeri zahvalio je virovitički gradonačelnik Ivica Kirin, a sve su pozdravili i grofica Barbara i grof Antun Pejačević zaželjevši da se ovo veselje i raspoloženje nastavi i tijekom ostatka godine.

Potom su još jedno Rokovo i rođendan grada Virovitice ispraćeni uz tradicionalni vatromet točno u ponoć koji je veličanstveno obasjao nebo iznad grada te zaokružio ovogodišnju proslavu.

(www.icv.hr, žđl, Foto: M. Rođak)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content