VIDEO “Ruski rulet” mladića mogao stajati života: Nasred ulice u noći sjeo na stolac i čekao nalet vozila

Što se sve moglo dogoditi da je naišao neki nesavjesni vozač, teško je i pomisliti. No, ni za jednog vozača ni malo ugodna situacija, dapače, vrlo stresna i nevjerojatna kada nasred prometne ulice u noći sjedi mladić na stolici. A upravo to se dogodilo osječkom profesoru Branimiru K. Hackenbergu dok se vozilom kretao po ulici Kardinala Alojzija Stepinca u Osijeku.

– Utjecaj društvenih mreža, objest, nepostojanje realnog sustava vrijednosti, upropašten obrazovni sustav, sve to skupa zajedno ili nešto sasvim drugo!? Više ne znam! No pogledajte što mi se dogodilo, ili bolje rečeno što se moglo dogoditi, u Osijeku u Stepinčevoj ulici oko 21 sat u ponedjeljak, 15.08.2022., čvrsto vjerujem kao posljedica svega navedenog – objavio je na svojoj Facebook stranici profesor Hackenberg.

Mladić je po dolasku vozila do njega, lagano ustao sa stolice i sa smješkom na licu, otišao.

– U svakom, slučaju molim sve da podijele ovaj video zapis. Možda netko prepozna lika i neka onda obavijesti njegove roditelje o tome što im dijete čini. Je li posrijedi Tik-Tok izazov ili nešto slično, nije važno. No, ovo dijete treba hitno odgojni tretman. Osim što ugrožava svoje zdravlje i život, ugrožava i sudbinu vozača i tko zna što još! – dodao je Hackenberg.

(www.icv.hr, tj)

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content