3. ŽNL Zanimljivi susreti očekuju nas sutra u Brezovici i Bušetini: Miholjac protiv Meljana ‘lovi’ i treću ovosezonsku pobjedu

Ovog vikenda na rasporedu su utakmice 3. kola 3. županijskih nogometnih liga.

3. ŽNL ZAPAD

Nakon 180 minuta igre nogometaši Sloge i dalje su bez bodova u ovosezonskom natjecanju, a priliku da to promjene imat će danas (subota) kada će na svom terenu dočekati momčad Kladara. Domaći trener u ovom dvoboju neće moći računati na suspendiranog Tomislava Kovačevića.

Dva zanimljiva dvoboja očekuju nas u Brezovici i Bušetini. U prvom će trećeplasirana Stara Brezovica ugostiti vodeći Omladinac iz Korije koji je za ovaj susret ostao bez Vedrana Grubića, dok će domaća, četvrtoplasirana Bušetina 1947, na svom terenu ugostiti drugoplasiranu ŠN Graničar Bušetinu. Dodajmo kako u ovom dvoboju u gostujućim redovima neće biti Saše Ivanešića, također zbog isključenja u prethodnom kolu. Sve utakmice igraju se od 16.30 sati.

U posljednjem susretu kola u nedjelju će od 10 sati snage odmjeriti Otrovanec i Napredak.

Parovi 3. kola 3. ŽNL Zapad: Sloga (DS) – Kladare, St. Brezovica – Omladinac, Bušetina 1947 – ŠN Graničar Bušetina, Otrovanec – Napredak

3. ŽNL ISTOK

Nogometaši Miholjca ‘lovit’ će danas i treću ovosezonsku pobjedu. Na domaćem terenu ugostit će posljednjeplasirane Meljane, dok će u drugoj utakmici 3. kola u Orešcu igrati istoimena domaća momčad i Vaška. Obje utakmice igraju se u 16.30 sati.

Parovi 3. kola 3. ŽNL Istok: Orešac – Vaška, Miholjac – Meljani

(www.icv.hr, mra)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content