DANI OPĆINE ZDENCI Održani 16. Sportski susreti umirovljenika

Udruga umirovljenika općine Zdenci i ove je godine bila domaćin Sportskih susreta umirovljenika, a povodom obilježavanja Dana općine Zdenci i blagdana Svetog Mihaela. Dobrodošlicu svim sudionicama na samom početku izrazila je predsjednica udruge domaćina Vidica Kovačević zahvalivši se svima na dolasku te sa željom da se ovakvi susreti i ova ovako lijepa prijateljstva nastave, a potom je susrete otvorio načelnik općine Zdenci, Tomislav Durmić.

-Zahvaljujem se svima na odazivu i želim vam prije svega puno zdravlja i sreće u životu te naravno sreću u osvajanju što većeg broja bodova u disciplinama u kojima se natječete. Ovi susreti su tradicija obilježavanja Dana općine i zato se zahvaljujem našoj Udruzi umirovljenika na konstantom trudu u organizaciji istog i vidimo se zasigurno u još većem broju iduće godine – rekao je Durmić.

U sportskom dijelu susreta održana su natjecanja u belotu i pikadu za žene i muškarce, a sudionici susreta su bili članovi udruga umirovljenika grada Belišća i općine Đurđenovac s područja Osječko-baranjske županije te domaćin i organizator Udruga umirovljenika Zdenci.

U natjecanjima je sudjelovalo sedamdesetak članova udruga umirovljenika u 12 ekipa. Po završetku natjecanja i prema broju osvojenih bodova dodijeljeni su pehari za postignute rezultate i osvojena mjesta. Prvo mjesto u pikadu osvojila je ekipa domaćina, drugi su bili umirovljenici iz Đurđenovca dok su treći bili Belišćani. Prvo mjesto u belotu osvojila je ekipa Đurđenovca, drugo Zdenci, a treće mjesto pripalo je ekipi Belišća. Nakon zbroja ukupno osvojenih bodova prvo mjesto pripalo je Udruzi umirovljenika općine Zdenci, drugo mjesto ekipi Đurđenovca, a treće mjesto ekipi Belišća.

-Iako je lijepo pobijediti, ipak je najvažnije sudjelovati, posjećivati se i družiti u ostatku života koji je pred nama, jer smo svakoga dana stariji, bolesniji i nažalost često se iznenadimo kada vidimo da nas je sve manje i manje. Po završetku natjecanja uslijedio je zajednički ručak i druženje uz glazbu u vedrom i veselom raspoloženju svih sudionika susreta umirovljeničkih udruga i to je ono što je najveća pobjeda – zaključila je Kovačević. (www.icv.hr,  vg)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content