Općini Špišić Bukovica dodijeljena sredstva za ulaganje u dječji vrtić: Nabavit će didaktičku opremu, obnoviti fundus vrtićke knjižnice te potrošni materijal

Središnji državni ured za demografiju i mlade odobrio je Općini Špišić Bukovica 105 tisuća kuna za poboljšanje materijalnih uvjeta svojih najmlađih stanovnika u Dječjem vrtiću “Čarobna šuma”. Prema riječima ravnateljice vrtića Ane Šantić sredstva će iskoristiti za nabavu novog didaktičkog materijala i opreme, namještaja, obnovu fundusa vrtićke knjižnice, odnosno nabavu slikovnica i stručne literature te potrošni materijal za likovne aktivnosti. 

– Puno nam znači ova pomoć budući da je kriza i da se štedi na sve strane tako da nam uvijek dobro dođu sredstva da možemo obnoviti fond materijala s kojima se svaki dan služimo u radu. Odobrena sredstava tako ćemo iskoristiti za obnovu i nabavu didaktičkog materijala i opreme, odnosno igračke koje su primjerene za svaku odgojnu skupinu kako bismo zadovoljili sva razvojna područja. Također, nabavit ćemo i namještaj, odnosno police, kako bi te igračke mogli smjestiti u sam prostor, a obnovit ćemo i fundus vrtićke knjižnice sa slikovnicama i stručnom literaturom. Osim toga, nabavit ćemo i potrošni materijal za likovne aktivnosti kako bi s odobrenim sredstvima obuhvatili sva područja – objasnila je ravnateljica Ana Š. 

(www.icv.hr, žđl)

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content