U Našicama učenici Srednje škole Izidora Kršnjavog obilježili Hrvatski olimpijski dan

U Našicama je danas (srijeda), nakon prošlotjedne odgode zbog lošeg vremena, obilježen Hrvatski olimpijski dan. Učenici Srednje škole Izidora Kršnjavog su ga obilježili kretanjem ispred škole kroz grad do središnjeg parka, gdje su ih dočekali gradonačelink Našica Krešimir Kašuba i ravnatelj srednje škole Željko Filjak koji su otvorili Olimpijski dan. Učenici su se zatim uputili na terene gdje su igrali predviđene igre.

– Učenici naše škole, jedne od najvećih u državi danas su realizirali tradicionalnu šetnju „Kretanjem do zdravlja“ i stigli u našički par na novouređena igrališta, koja baš zbog ovakvih stvari imaju svoju svrhu. Danas treba naglasiti kako su Našice grad u kojem djeluje veliki broj sportskih udruga i koje svojim aktivnostima promiču naš grad – rekao je gradonačelnik.

Okupljene je pozdravio i ravnatelj Škole Željko Filjak, a podršku događaju dala je i Direktorica turističke zajednice Ines Resler.

– Cilj je danas naše učenike, ali i sve građane podsjetiti kako su fizička aktivnost i druženje od velike važnosti – zaključio je ravnatelj Filjak i na kraju je uputio riječi hvale Aktivu tjelesne i zdravstvene kulture, razrednicima kao i svim djelatnicima našičke srednje škole te Gradu Našicama i policiji na potpori.

Prilikom ovog događanja pohvale su bile upućene Školskom sportskom društvu „Srednjoškolac” koje niže veliki broj zavidnih rezultata kako na županijskoj tako i na državnoj razini.

(www.icv.hr, eš, nasice.hr, foto: E. Šubić)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content