Želiš i ti biti dio nogometne euforije? Prijavi se i postani nogometni sudac

Zbor nogometnih sudaca Županijskog nogometnog saveza Virovitičko–podravske županije poziva sve zainteresirane kandidatkinje i kandidate da se prijave na tečaj za zvanje nogometni sudac ‐ pripravnik. Ispit za nogometnog suca može polagati osoba koja u vrijeme prijavljivanja za ispit nije mlađa od 16 godina niti starija od 35 godina.

Ispit ne može polagati: osoba koja je pravomoćnom sudskom presudom osuđena za kazneno djelo, kao i osoba protiv koje se vodi kazneni postupak, osoba koja je diskvalificirana odlukom mjerodavnog odbora sportskog saveza te osoba s tjelesnim nedostacima ili zdravstvenim nalazima koji bi mogli onemogućiti normalno obavljanje dužnosti nogometnog suca.

Potvrde i ocjene o zadovoljavanju traženih uvjeta kandidati su, uz ostale dokumente, dužni dostaviti prije polaganja ispita. Uz prijavu o polaganju ispita, potrebno je dostaviti: domovnicu (fotokopija), kratki životopis s osvrtom na sportski rad, dokaz o igračkom stažu (za one koji koriste beneficirani staž), potvrdu o nekažnjavanju koju daje ovlašteno tijelo i liječničku potvrdu o zdravstvenoj sposobnosti.

– Pozivamo sve zainteresirane kandidatkinje i kandidate da prijavu pošalju na e‐mail: [email protected] ili na [email protected] do 10. listopada 2022. sa sljedećim podacima: ime i prezime, datum rođenja, mjesto rođenja, adresa stanovanja, broj telefona (mobitela), e‐mail adresa – poručuju iz Županijskog nogometnog saveza VPŽ

Termin početka održavanja tečaja za nogometne suce bit će 10. listopada 2022.godine u prostorijama Županijskog nogometnog saveza Virovitičko-podravske županije, Stanka Vraza 15.

Napomena: sudac – igrač može suditi sve rangove natjecanja osim ranga u kojem trenutno igra.

(www.icv.hr, mš)

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content