Odličan nastup MNK Slatine u polufinalu Kupa regije Istok! Osječani pitanje pobjednika riješili tek u posljednjoj minuti

Fantastičnu utakmicu sinoć su u slatinskom hramu sporta, pred ugodno popunjenim tribinama, odigrali seniori MNK Slatine protiv renomiranog futsal prvoligaša iz Osijeka.
Izabranici Nikole Miščevića odlično su parirali Slavoncima, u nekim trenucima bili su i bolji, no loša realizacija koštala ih je velikog uspjeha i prolaska u finale. 

Od prve minute gledao se vrlo dinamičan dvoboj, osječki prvoligaš krenuo je s visokim presingom, no Slatinčani su brzo pronašli ritam i uzvratili s nekoliko prilika. Domaći malonogometaši imali su nekoliko velikih šansi za vodstvo koje nisu realizirali, a kazna je stigla u 16. minuti kada su gosti poveli zgoditkom Dražena Čavara. Unatoč zaostatku, dobra igra Slatine bila je nagrađena u zadnjoj minuti prvog dijela kada je utakmicu u egal vratio Matej Kupres

Otvaranje drugog dijela pripalo je Slatinčanima koji su, baš kao u prvom poluvremenu, stvarali priliku za prilikom. Lopta niti tada nije htjela u gol, a svoju priliku Osječani su iskoristili u 25. minuti kada Andrej Pandurević vraća vodstvo na njihovu stranu. Domaćini su imali još nekoliko šansi za izjednačenje, a odluka o pobjedniku bila je riješena u zadnjoj minuti kada je Domagoj Damjanović postigao treći zgoditak Osijeka.

Do kraja mjeseca MNK Slatinu očekuju još dvije utakmice, gostujuća u Novoj Gradišci te domaća protiv Vinkovaca.

(www.icv.hr, mra, MNK Slatina)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content