EHF EUROPA LIGA ‘Gromovi s Krndije’ četvrtom uzastopnom pobjedom do vodeće pozicije u skupini C

U četvrtom kolu skupine C EHF Europa lige, našički NEXE došao je do četvrte pobjede u nizu. U austrijskom Hardu svladao je domaću momčad Alpla rezultatom 35:24.

Prvih 12 minuta domaća momčad bila je u prednosti. Od 15. minute ‘Gromovi s Krndije’ preuzimaju kontrolu rezultata. Prednost gostiju konstantno raste. Na odmor se odlazi rezultatom 18:11 za NEXE, a pred sam kraj utakmice gostujuća momčad ima +12 (35:23), da bi igrači Alple smanjili na konačnih 35:24.

Najefikasniji u redovima Našičana bili su Fahrudin Melić s osam i Marin Jelinić sa sedam zgoditaka, dok je vratar Mihailo Radovanović skupio deset obrana.

Ovom pobjedom NEXE je s osam bodova izbio na prvo mjesto skupine C, dok drugoplasirani Fraikin Granollers iz Španjolske i trećeplasirani Skjern imaju po šest bodova.

U utorak, 6. prosinca u sportskoj dvorani Osnovne škole kralja Tomislava u Našicama u derbiju NEXE će ugostiti Fraikin Granollers.

-Dobro smo se pripremili za ovu utakmicu. Očekivali smo težak meč. Domaća momčad odlično je ušla u susret, ali kada smo počeli igrati kako treba u obrani, voda je krenula na naš mlin. Mi smo domaću momčad iskontrirali i napravili rezultatsku prednost, koju više nismo ispustili iz ruku – utakmicu je prokomentirao trener Branko Tamše.

NEXE: Dominik Kuzmanović (6+0), Marko Račić 2, Aleksandar Bakić 1, Fran Mileta, Predrag Vejin 4, Ivan Sršen 2, Mihailo Radovanović (9+0), Marin Jelinić 7, Borna Manci Mičević, Alen Blažević, Andraž Velkavrh 3, Tomislav Severec, Luka Moslavac 2, Janko Kević 4, Fahrudin Melić 8 i Ginafranco Pribetić 2. Trener: Branko Tamše.

(www.icv.hr, mš)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content