Božićna i novogodišnja čestitka predsjednika ŽO HDZ-a VPŽ Igora Androvića

Predsjednik Županijskog odbora Hrvatske demokratske zajednice Virovitičko-podravske županije Igor Andrović uputio je Božićnu i novogodišnju čestitku.

– Bila je ovo godina koju ćemo pamtiti, godina koja prethodi velikim i značajnim događajima za našu Domovinu. Sportskom svijetu smo pokazali kako mala, ali ponosna zemlja može biti treća u svijetu. Pokazali smo kako se odgovorno vodi politika, kako smo danas važan dionik događanja u Europskoj uniji. Od 1. siječnja, Hrvatska uvodi euro, od prvog dana 2023. godine ulazimo u Schengen. Velika su to i krucijalna postignuća Hrvatske demokratske zajednice i našeg predsjednika Andreja Plenkovića. Hrvatska je danas stabilan gospodarski faktor s jasnom vizijom u daljnju budućnost.

I pred Virovitičko-podravskom županijom su brojni izazovi, ali i brojni budući projekti. 2023. godina bit će godina velikih projekata od kojih je skorašnji početak gradnje brze ceste, dionice od Virovitice do Špišić Bukovice čime se sve više približavamo bržoj poveznici sa Zagrebom, ono što smo čekali desetljećima. Svim članicama Hrvatske demokratske zajednica, kao i svim stanovnicima Virovitičko-podravske županije želim čestit, blagoslovljen i radostan Božić te uspješnu novu 2023. godinu.

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content