Božićni turnir ulica vratio se u Mikleuš: Prvo mjesto pripalo Ulici Nikole Šubića Zrinskog, titulu najboljeg igrača ponio Jurica Šantić

Nakon dvije godine pauze, Božićni turnir ulica vratio se u Mikleuš. Turnir je organizirao NK Mikleuš u školskoj dvorani OŠ Mikleuš i to od 26 do 28. prosinca. Ove godine sudjelovalo je šest ekipa složenih od svih ulica i naselja Općine Mikleuš.

Na tribinama se tražilo mjesto više, a navijalo se žustro i srčano. Nakon tri večeri dobrog nogometa, puno znoja i poneke ozljede dobili smo pobjednika ovogodišnjeg turnira.

Prvo mjesto pripalo je Ulici Nikole Šubića Zrinskog, drugoplasirane su bile ulice Ivana pl. Zajca i Ivane Brlić-Mažuranić, Četekovac je završio na trećem mjestu, dok je “drvena medalja” pripala Ulici Matije Gupca. Školska ulica i Ulica Josipa Kozarca završili su kao petoplasirani, dok je posljednje šeto mjesto pripalo Boriku.

Za najboljeg golmana turnira proglašen je Domagoj Stubičar, najbolji strijelac bio je Matej Dorinka, a najbolji igrač Jurica Šantić.

Nakon podjele pehara za najbolje malonogometaše, NK Mikleuš organizirao je prigodnu zakusku za sve sudionike, a dobru zabavu uz odličan nogomet NK Mikleuš najavljuje već i za iduću godinu.

(www.icv.hr, sk)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content