Gradonačelnik Krešimir Kašuba sa suradnicima obišao radove na mjesnom domu u prigradskom naselju Martin

U pratnji suradnika, našički gradonačelnik Krešimir Kašuba obišao je radove u prigradskom naselju Martin i tom prilikom iskazao zadovoljstvo tijekom preuređenja mjesnog doma.

– Kako kontinuirano ulažemo u sva okolna mjesta, tako i u Martin, jedno od većih ulaganja što se tiče ove godine, ali i sljedeće, je ulaganje u infrastrukturu nogometnog kluba Martin, gdje smo ove godine u fazi izrade dokumentacije za nove svlačionice i društvene prostorije u nogometnom klubu i mogu pohvaliti ekipu Nogometnog kluba koji su svojim radom dokazali da vrijedi ulagati u njih – rekao je Kašuba.

Rekonstrukcija Društvenog doma financira se sredstvima LAG-a Karašica i Grada Našica.

– Nakon ulaganja u kuhinju, sanitarni čvor i pretprostoriju, stvorili smo uvjete za ulaganje u veliku salu sljedeće godine. U Martinu kontinuirano radimo i za sljedeću godinu je planirano ulaganje u javnu rasvjetu u ulici Matije Gupca – rekao je gradonačelnik dodavši da će i sljedeće godine u Martinu održati Vitešku priču te Martinjsku ljetnu noć. 

Miroslav Umiljanović, predsjednik MO Martin se ovom prilikom zahvalio gradonačelniku i gradskoj upravi na izvrsnoj suradnji.

– Zahvaljujem se na uočavanju naših potreba i rješavanju istih u konačnici i s obzirom da je Martin jedno od većih prigradskih naselja zahvalni smo Gradu na svemu učinjenom do sada za nas – istaknuo je Umiljanović.

(www.icv.hr, eš; foto: E. Šubić)

no images were found

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content