Izborna skupština Hrvatskog rukometnog saveza: Antun Blažević i Josip Ergović ponovno izabrani u Upravni odbor

U četvrtak, 15. prosinca u Zagrebu je održana redovna izborna skupština Hrvatskog rukometnog saveza. Za predsjednika u novom mandatu izabran je dosadašnji predsjednik Tomislav Grahovac.

Tomislav Grahovac prvi put je za predsjednika izabran 2016. godine. Nakon toga je dobio novo povjerenje 2019. godine. Od 59 članova Skupštine HRS-a, njih 51 prisustvovalo je izbornoj sjednici i jednoglasno podržalo izbor Grahovca za predsjednika.

Uz predsjednika saveza, izabrani su novi Upravni i Nadzorni odbor Hrvatskog rukometnog saveza. U Upravni odbor ponovno su izabrani predsjednik Rukometnog saveza Virovitičko-podravske županije Antun Blažević i predsjednik Rukometnog saveza Osječko–baranjske županije Josip Ergović.

Uz Blaževića i Ergovića, Upravni odbor još čine: Tomislav Grahovac, Zoran Gobac, Boris Mesarić, Krešimir Prosoli, Goran Piteša, Željko Maletić, Boris Konjuh, Josip Ćurković, Hrvoje Vojvoda, Vili Bassanese, Željko Udovičić, Branimir Kos i Božica Palčić.

Tajnik Rukometnog saveza Osječko–baranjske županije Goran Peterko izabran je u Nadzorni odbor Hrvatskog rukometnog saveza, kojeg još čine: Romeo Vrečko, Mihael Varga, Ivan Baričević i Rajko Roža.

U sklopu izborne skupštine održana je i svečanost potpisivanja ugovora s gradovima koji su uključeni u Master plan EHF-a i HRS-a “Rukomet u vrtićima”.

(www.icv.hr, mš, foto: M. Šolc)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content