Josip Bićanić izabran za predsjednika Dobrovoljnog vatrogasnog društva Slatina

Jučer (petak) je u Vatrogasnom domu u Slatini održana redovna godišnja izvještajna skupština Dobrovoljnog vatrogasnog društva Slatina, koja je ujedno bila i izborna.

Na skupštini je podneseno financijsko izvješće za prošlo razdoblje, te financijski plan i plan rada za 2023. godinu. Izvješća su jednoglasno usvojena od strane velikog broja okupljenih članova.

S obzirom da je u svibnju 2022. godine preminuo dugogodišnji predsjednik DVD-a Slatina Dragan Medvedović, članovi su morali izabrati novog. Na prijedlog članstva, dužnost predsjednika DVD-a Slatina je jednoglasnim izborom pripala Josipu Bićaniću. Novoizabrani predsjednik se zahvalio na izboru te obećao da će dužnost obnašati časno i pošteno kao i njegov prethodnik.

Zapovjednik JVP grada Slatine Stjepan Venus iskoristio je priliku te u ime Vatrogasne zajednice Virovitičko-podravske županije dodijelio Dariu Čordašu, vatrogascu i članu K-9 tima, diplomu za uspješno sudjelovanje i položen praktično-teorijski dio ispita na usavršavanju “spašavanje iz ruševina”, te diplomu za uspješno sudjelovanje i položen praktično-teorijski dio ispita na usavršavanju “spašavanje s visina i iz dubina”, na čemu su mu čestitali svi članovi DVD-a Slatina.

(www.icv.hr, adf, foto: D. Fišli)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content