Kup regije Sjever za rukometašice: Pitomača sutra gostuje u Garešnici

Prema predviđenom kalendaru natjecanja susreti prvog kola Kupa regije Sjever za rukometašice trebale su se igrati 26. listopada, međutim dogovorom klubova utakmice se igraju kasnije, jer je rok za odigravanje kup utakmica na razini regija 31. prosinac.

U petak 1. studenog svoju utakmicu u Virovitici odigrali su 1234 Virovitica i Zrinski iz Čakovca. Čakovečke prvoligašice došle su do uvjerljive pobjede 42:22. Preostale dvije utakmice prvog kola igraju se ovog tjedna.

Jučer (srijeda) je u Đurđevcu odigran susret između istoimenog domaćeg sastava i varaždinske Koke. Prvoligašice iz Varaždina bile su uspješne i došle su do pobjede 37:24.

Posljednju utakmicu prvog kola sutra (petak) u 20 sati sportskoj dvorani Srednje škole u Garešnici igraju dva drugoligaška sastava, Garešnica i Pitomača.

Prema posljednjim rezultatima utakmica bi mogla biti izuzetno zanimljiva jer su Pitomačanke u posljednja dva ligaška kola pobijedile Podravku 2 Lino u Koprivnici i osječku Olimpiji na svom terenu, dok je Garešnica, nakon uvjerljivog poraza na gostovanju u Đurđevcu, na svom terenu bila nadomak pobjede nad 1234 Viroviticom, ali su virovitičke Lavice u posljednjim trenucima došle do boda.

U međusobnom susretu između Garešnice i Pitomače, koji se 15. listopada igrao u Garešnici, domaće igračice došle su do uvjerljive pobjede 41:29. U slučaju neriješenog rezultata nakon 60 minuta igre, u kup susretu se odmah izvode sedmerci.

(www.icv.hr, mš)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content