SEHA GAZPROM LIGA Novu sezonu NEXE otvara gostovanjem kod Vojvodine u Novom Sadu

Nova sezona u regionalnoj rukometnoj SEHA Gazprom ligi počinje 25. siječnja, kada našički NEXE gostuje u Novom Sadu, gdje će u sportskoj dvorani Slana Bara igrati s Vojvodinom. Utakmica se igra u 18 sati, a prijenos je na kanalu MAX Sport 1.

Trener Branko Tamše moći će računati na sve igrače, jer su se hrvatski reprezentativci dan ranije vratili sa Svjetskog prvenstva. Tu su i dvije važne karike u redovima ‘Gromova s Krndije’, dva ‘Kauboja’, vratar Dominik Kuzmanović i lijevo krilo Marin Jelinić, ‘obogaćeni’ dodatnim iskustvom s nedavno odigranog SP-a.

Prošle sezone NEXE je izborio Final Four u Zadru, na kojemu je zauzeo četvrto mjesto. Kao i prošle sezone, momčadi će u ligi biti podijeljene u dvije skupine. Skupinu A čine Eurofarm Pelister iz Bitole, Vojvodina iz Novog Sada i NEXE iz Našica, dok su u skupini B Tatran iz Prešova, Partizan iz Beograda i Vardar 1861. iz Skopja.

-Jako dobro smo trenirali i radili, dosta smo se uigravali kroz pripremne utakmice i sada kreće sezona. Očekuje nas vrlo gust raspored, uskoro kreću sva natjecanja, a večeras počinjemo u Novom Sadu. Vojvodina je jako dobra ekipa, obrambeno i napadački, imaju odlične igrače i dobrog vratara i mislim da će to biti prava utakmica. U Novom Sadu nikad nije bilo lagano i zapravo će nam večerašnja utakmica biti odličan test – utakmicu je najavio našički vratar Mihailo Radovanović.

Ovih šest ekipa borit će se za što bolju poziciju za četvrtfinale, dok su u četvrtfinalu, kao nosioci, prošlogodišnji finalisti Telekom Veszprem i PPD Zagreb.

(www.icv.hr, mš)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content