Veselo, rasplesano i raspjevano u dvorištu Palače Pejačević: Tamburaški sastav Nikad skupa uveo Virovitičane u 2023. godinu

Na ispraćaju 2022. i dočeku 2023. godine, brojni Virovitičani i njihovi gosti mogli su se u dvorištu Palače Pejačević zabaviti uz mladi virovitički tamburaški sastav Nikad skupa.

Doček je organizirala Turistička zajednica grada Virovitice, a novogodišnju čestitku tom je prigodom uputio gradonačelnik Ivica Kirin.

-Svima želim sretnu, veselu, zdravu i uspješnu 2023. godinu. Hrvatska od ponoći uvodi euro i ulazi u Schengen čime se zaokružuje postupak integriranja u politički prostor Europe. Na snagu stupaju i brojne zakonske promjene, ali svi očekujemo da će nam 2023. biti puno bolja, kako za grad, tako i za naše Virovitičane, ali i goste koji su došli u Viroviticu – naglasio je gradonačelnik Kirin.

Nakon zdravice i čestitke, uslijedio je novogodišnji valcer. Ove godine Virovitica se, na apel Prijatelja životinja, priključila inicijativi brojnih drugih hrvatskih gradova i odustala od novogodišnjeg vatrometa. Sredstva prvotno namijenjena za vatromet preusmjerit će se za nabavu namirnica za Socijalnu samoposlugu Gradskog društva Crvenog križa Virovitica “Djelo ljubavi”.

(www.icv.hr, mš, foto: M. Šolc)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content