Viroexpo 2023: Broje se posljednji kvadrati, mjesta je sve manje, opremanje sajma počinje 5. veljače

Ako ove godine kao izlagač želite sudjelovati na Viroexpu, onda se doista morate požuriti jer je mjesta sve manje, poručuju to organizatori ovogodišnjef sajma koji će se ove godine održati od 17. do 19. veljače u hali Viroexpa u Virovitici.

– S opremanjem sajma počinjemo 5. veljače. Mjesta još ima, ali ga je sve manje. Već sada nam je svima jasno kako će izlagački prostor biti potpuno ispunjen – kaže direktor Viroexpa Bojan Mijok.

Uz BiH kao zemlju partner, županija partner Viroexpa 2023. je Ličko-senjska županija. Uz Vladu RH pokrovitelji sajma su i Ministarstvo regionalnog razvoja i fondova Europske unije, Ministarstvo gospodarstva i održivog razvoja, Ministarstvo poljoprivrede i Ministarstvo turizma i sporta. Organizatori i pokrovitelji sajma godinama su Virovitičko-podravska županija, Grad Virovitica, HGK – Županijska komora Virovitica, HOK – Obrtnička komora Virovitičko-podravske županije, Turistička zajednica Virovitičko-podravske županije, dok je tehnički organizator Viroexpo d.o.o. Ulaznica će biti 1 euro.

(vpz.hr, foto: arhiva)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content