Ideje za male tetovaže koje možete nositi s onima koje baš jako volite

Od minijaturnih pa sve do onih koje prekrivaju cijelo tijelo, tetovaže su postale trajni nakit koji je uvijek u službi stvaranja prvog dojma.

Tetovaže su danas jedan od najboljih načina na koji se možete izraziti i predstaviti svoj karakter. Neki tetoviraju važne detalje iz svoga života, a neki tetovaže biraju samo jer su im lijepe.

Neki skrivaju tetovaže, neki se pomoću njih ističu, neki o njima glasno govore, a neki ih smatraju tabuom. Na razgovorima za posao još se uvijek skrivaju, a na društvenim mrežama su postale jedan od predmeta koje fotoaparati najviše vole 

Zajedničke tetovaže mogu biti pokazatelj snage odnosa

Kada ugledamo nečiju tetovažu, jedno od najčešćih pitanja je: A koje značenje nosi? Teško je pretpostaviti da je netko stavio trajni ukras na svoju kožu, a da nije smislio duboko značenje.

Dobar povod za tetovažu, zasigurno je čvrsti odnos. Za ove tetovaže se odlučuju oni koji su sigurni u svoj odnos i smatraju da će biti trajan baš poput njihove tetovaže.

Ako želite s bliskom osobom napraviti tetovažu, najbolje bi bilo da bude na intimnom mjestu i manje veličine. Portal zadovoljna.hr donosi nekoliko ideja za prekrasne zajedničke tetovaže.

Tetovaže za najbolje prijateljice

Prijateljstvo je, smatraju mnogi, najvažniji i najčvršći odnos kojega možemo stvoriti s nekom osobom. Motivi srca, zvijezda, sunca i mjeseca, samo su neke od ideja koje bi mogli tetovirati s vašom najboljom prijateljicom. Ako vam se ne sviđaju klasični primjeri, uvijek možete pronaći neki intimni motiv koji karakterizira vaš odnos i njime ukrasiti svoju kožu.

Tetovaže za parove

Neki parovi ljubav i trajnost svog odnosa žele pokazati kroz tetovažu. Odlična ideja za parove je tetoviranje nekih skrivenih datuma koji su samo vama važni, ali i citata koji opisuju vaš čvrsti odnos. Još jedna originalna ideja je tetoviranje rečenica koje počinju na jednoj osobi, a završavaju na drugoj.

Tetovaže za sestre

Sestre su najbolje prijateljice koje nikad nismo morale tražiti. One nas znaju cijeli život i s nama su prošle najljepše i najteže trenutke. Zato mnoge seke odluče tetovirati zajedničke tetovaže kako bi pokazale snagu svog odnosa. Ako i vi želite tijelo ukrasiti jednom tetovažom, inspirirajte se OVDJE.

(zadovoljna.hr)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content