KINO PARK Ovog vikenda pogledajte akcijsku komediju “Ant-Man i Wasp: Kvantumanija” te animirani “P’astanian i tri njušketira”

Kino Park i ovog vam vikenda donosi dvije odlične projekcije. Tako u subotu, 25. veljače u 19 sati, pogledajte akcijsku komediju “Ant-Man i Wasp: Kvantumanija” 3D.

Izvorno ime:
Ant-Man and the Wasp: Quantumania
Redatelj: Peyton Reed
Žanr: akcija, avantura, komedija
Uloge: Paul Rudd, Evangeline Lilly, Michael Douglas, Michelle Pfeiffer, Jonathan Majors
Trajanje filma:
Godina: 2023
Država: SAD
Sadržaj filma: Scott Lang i Hope Van Dyne, zajedno s Hopeinim roditeljima Hankom Pymom (Michael Douglas) i Janet Van Dyne (Michelle Pfeiffer), te njegovom kćeri Cassie Lang, istražuju Kvantno carstvo u kojem komuniciraju s neobičnim stvorenjima i upuštaju se u avanturu koja nadilazi granice onoga što su mislili moguće.

A u nedjelju, 26. veljače u 17 sati, pogledajte animirani film “P’astanian i tri njušketira”.

Izvorno ime:
Dogtanian and the Three Muskehounds
Redatelj: Toni Garcia
Žanr: animirani
Uloge:
Trajanje filma: 84 min
Godina: 2023
Država: Španjolska
Sadržaj filma: Temeljena na slavnom romanu Tri mušketira i smještena u 17. stoljeće, ova nevjerojatna animirana avantura prati mladog štenca P’Astaniana koji putuje u velebni Pariz i nada se da će ispuniti svoj san da postane jedan od slavnih zaštitnika kralja. P’Astanian je mladi mačevalac koji sanja pridružiti se legendarnim Njušketirima. Nakon što je dokazao svoje vještine i stekao njihovo povjerenje, on i Njušketiri moraju obraniti kralja od tajne zavjere zlog kardinala koji želi preuzeti vlast. Budući da nitko drugi ne može spasiti situaciju, P’Astanian i njegovi novostečeni prijatelji, talentirani mačevaoci, kreću u avanturu kako bi bili spasili kralja i oslobodili regiju.

(www.icv.hr, Kino Park)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content