Raste “sajamski grad”: Započelo opremanje 26. Viroexpa koji će se u Virovitici održavati od 17. do 19. veljače

Raste “sajamski grad”. U multifunkcionalnoj hali Viroexpa, koja je izgrađena sredstvima Ministarstva poljoprivrede, Virovitičko-podravske županije i Grada Virovitice, kao prvi ostvareni projekt iz Razvojnog sporazuma za Slavoniju, Baranju u Srijem, vrijedni djelatnici Slavonija Expa iz Orahovice počeli su “dizati zidove” za ovogodišnji 26. Međunarodni sajam gospodarstva, obrtništva i poljoprivrede Viroexpo 2023. koji će se u Virovitici održavati od 17. do 19. veljače.

Uz Vladu RH, pokrovitelji sajma su i Ministarstvo regionalnog razvoja i fondova Europske unije, Ministarstvo gospodarstva i održivog razvoja, Ministarstvo poljoprivrede i Ministarstvo turizma i sporta. BiH je Zemlju partner sajma, a Županija partner Viroexpa 2023 je Ličko-senjska županija.

Organizatori i pokrovitelji sajma godinama su Virovitičko-podravska županija, Grad Virovitica, HGK Županijska komora Virovitica, HOK Obrtnička komora Virovitičko-podravske županije, Turistička zajednica Virovitičko-podravske županije. Tehnički organizator je Viroexpo d.o.o. Sponzor partner su Hrvatske šume.

(www.vpz.hr, foto: K. Toplak)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content