1. ŽNL Trener-igrač Mikleuša zablistao u remiju na Školskom vrtu, raspoloženi Jagarinac i Prugovečki u novoj pobjedi Dinama, Rupčić i Čavić zajedno postigli sedam pogodaka

Na travnjacima županijskih prvoligaša proteklog su vikenda odigrane utakmice 15. prvenstveng kola.

Nakon proljetnog početka i gostujuće pobjede u Borovi, u redovima Bratstva iz Gornjeg Bazja bili su uvjereni da će na svom Školskom vrtu doći do novih bodova u susretu s Mikleušom.

Domaći igrači počeli su s napadima, ali su se oni “razbijali” o čvrstu gostujuću obranu, kojom je na terenu koordinirao trener Dragan Trupina. Za razliku od neefikasnih domaćina, gosti su iskoristili svoju prvu priliku. U 11. minuti iskusni Josip Jančić pogodio je domaću mrežu za 1:0. Lopta se nastavila “vrtjeti” oko gostujuće mreže, ali i dalje bez uspjeha. Novi gostujući izlet u domaći kazneni prostor rezultirao je i drugim pogotkom. Ovog puta precizan je bio trener–igrač Dragan Trupina. Samo minutu kasnije Mihael Viljevac smanjuje gostujuću prednost na 1:2.

U drugom dijelu nastavljaju se domaći napadi. U 47. minuti Josip Čoklo poravnao je na 2:2, a dvadeset minuta kasnije isti igrač dovodi domaću momčad u prednost od 3:2. Pogreške domaće obrane su se nastavile i u 69. minuti Jančić svojim drugim pogotkom postavlja konačnih 3:3.

Do kraja domaći igrači pokušavaju doći do pobjedničkog zgoditka, ali bez uspjeha. Sedam minuta prije kraja sudac Dinko Cafuta pokazao je zbog prigovora domaćem treneru Elvisu Vinaku javnu opomenu.

-Razočaran sam. Na terenu smo dominirali, ali smo bili neefikasni. Gosti su znalački iskoristili svaku našu pogrešku i došli do zasluženog boda – prokomentirao je domaći trener Elvis Vinak.

U gostujućim redovima bili su zadovoljni konačnim rezultatom.

-S dvostrukim obrambenim blokom spriječili smo brojne domaće napade. Da nam je u sastavu bio Krešimir Crvenka, mogli smo doći i do pobjede – zaključio je gostujući trener, igrač i strijelac Dragan Trupina.

Bratstvo Gornje Bazje – Mikleuš 3:3

Igrač utakmice: Josip Jančić

Dinamo je u drugi dio sezone ušao furiozno uvjerljivom pobjedom u Mikleušu. Na svom stadionu Kurija u Kapela Dvoru jučer je ugostio Mladost iz Miljevaca.

U 17. minuti odličan ubačaj Renea Prugovečkog glavom je sproveo u gostujuću mrežu Vladimir Puškarić. Pet minuta kasnije Prugovečki je ponovno asistent, a ovog puta realizator je bio Slavko Jagarinac. Iskusni David Lehpamer u 31. minuti eurogolom smanjuje na 2:1.

Nakon devet minuta igre u drugom dijelu Prugovečki po treći put asistira, a Jagarinac odličnim udarcem sa 16 metara postiže treći domaći, a svoj drugi pogodak na utakmici. Konačnih 3:2 postavio je pet minuta prije kraja Ivan Kolembus udarcem s bijele točke.

Dinamo Kapela Dvor – Mladost Miljevci 3:2

Igrač utakmice: Rene Prugovečki

Nakon remija u derbiju u Lukaču, vodeća momčad lige gostovala je u obližnjim Dolcima, gdje ju je ugostio DOŠK. Gosti su bili uvjerljivi i došli do pobjede 4:0. Dvostruki strijelac za lidera bio je Mateo Jerešić u 27. i 41. minuti. Po jednom su mrežu domaćeg vratara Matka Čepeka pogodili Ivan Stjepić u trećoj i Mario Duspara u 75. minuti.

DOŠK Dolci – Sloga Zdenci 0:4

Igrač utakmice: Mateo Jerešić

U Čačincima je Mladost došla do rekordne pobjede kola. Svladala je Crnac 11:0. U prvom dijelu bilo je 4:0 za domaću momčad. U 55. minuti zbog ozljede teren napušta gostujući igrač Zvonimir Kovačić. kako su gosti do tada iskoristili sve svoje zamjene, nastavili su igrati s deset igrača, što su domaći nogometaši obilato iskoristili.

Četiri pogotka za Mladost postigao je Florijan Rupčić. Po tri puta gostujuću mrežu pogodio je Marin Čavić, dok su po jednom strijelci bili Marin Zuanović, Toni Ramić, Luka Čorda i Abel Radić.

Mladost Čačinci – Crnac 11:0

Igrač utakmice: Florijan Rupčić

(www.icv.hr, mš, foto: M. Šolc)

1. ZNL 1

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content