“Biciklirajmo sigurno Općinom Erdut”: Policija vozačima bicikala i električnih romobila ukazala na najčešće greške počinjene u prometu

U središtu Dalja danas (petak) je provedena sigurnosno-preventivna akcija edukacije biciklista i provjere ispravnosti bicikala.

Službenici osječke prometne policije su, u suradnji s Općinom Erdut, sve prisutne educirali o najčešćim greškama vozača bicikla, te dali savjete o pravilnom sudjelovanju u prometu.

Osim biciklista, o pravilnom sudjelovanju u prometu educirani su i vozači električnih romobila kojih je sve više i na području općine.

U sigurnosno-preventivnoj akciji sudjelovala je i policijska službenica za prevenciju PU osječko-baranjske, koja je okupljenima održala edukaciju o pravilnom sudjelovanju biciklista u prometu te je promovirala kampanju Policijske akademije “Postani policajac/policajka” i kampanju Ministarstva pravosuđa i uprave “Postani pravosudni policajac/policajka”, a za sve mještane koji su educirani, Općina Erdut osigurala je i prigodan dar.

(www.icv.hr, tj, foto: PU osječko-baranjska)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content