Destinacijski film Turističke zajednice Virovitičko-podravske županije “Neočekivano uzbudljiva, Slavonija i Podravina” u finalu Međunarodnog festivala turističkog filma u Južnoj Africi

Destinacijski film Turističke zajednice Virovitičko-podravske županije “Neočekivano uzbudljiva, Slavonija i Podravina” među najboljim filmovima na Međunarodnom festivalu turističkog filma u Južnoj Africi.

Destinacijski film Turističke zajednice Virovitičko-podravske županije “Neočekivano uzbudljiva, Slavonija i Podravina” u finalu je izbora za najbolje turističke filmove Međunarodnog festivala turističkog filma u Južnoj Africi. Za produkciju je odgovorna nagrađivana agencija SEKUNDE, a film gledateljima postavlja važno pitanje – Zašto putujemo? Otkrivajući očaravajuće lokacije Virovitičko-podravske županije i uranjajući u ovo putovanje, saznajemo da putujemo kako bismo na posljetku, otkrili više o sebi.

Destinacija koja nam pruža neočekivano uzbudljiv odmak od svakodnevice, impresivnu prirodnu raznolikost, obnovljene povijesne kurije i dvorce i niz programa i aktivnosti sada se nalazi u međunarodnoj konkurenciji u izboru za najbolje filmove u promociji regija. U filmu se izmjenjuju zeleni kadrovi Parka prirode Papuk i prekograničnog Rezervata biosfere Mura – Drava – Dunav, oboje pod zaštitom UNESCO-a, s punim sjajem obnovljenih dvoraca Pejačević i Janković te suvremenim, interaktivnim postavom Geo info centra u Voćinu. Uz aktivnosti poput biciklizma ili sportova na vodi, lako je upoznati ovaj kraj koji bilježi sve više nacionalnih i međunarodnih priznanja i niže turističke uspjehe.

(www.tzvpz.hr)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content