Saniran nogostup u Ramskoj ulici: Industrijska četvrt i Grad Osijek zajedno investirali 35.000 eura

U Ramskoj ulici u Gradskoj četvrti Industrijska četvrt završili su radovi na obnovi dotrajalog nogostupa. Radovi su obuhvatili uklanjanje postojećeg nogostupa te postavljanje nove konstrukcije sa završnim novim slojem asfalta i rubnjacima. Obnova je izvršena obostrano, u dužini od 330 metara i širini od 1,60 metara. Riječ je o zajedničkoj investiciji Grada Osijeka i Vijeća GČ Industrijska četvrt vrijednoj 35.000 eura. Radove je izvela gradska tvrtka Unikom.

-U ovoj gradskoj četvrti prošle godine obnovljene su Murska i Ilovska ulica, kao i nogostup u Dragonjskoj ulici, ukupne vrijednosti oko 82.500 eura. Postavljena je i nova javna rasvjeta u Čikolskoj i Vrbaskoj ulici te u dijelu Zapadnog predgrađa od broja 24 do pružnog prijelaza kao i na pravcu prometnog koridora Zapadno predgrađe do industrijske zone. Ukupna vrijednost tih radova iznosila je 17.250 eura – ističu iz Gradske uprave.

U 2023. godini programom prioriteta za održavanje i poboljšanje komunalne infrastrukture GČ Industrijska četvrt osigurano je 72.000 eura, a planirane su sanacije nogostupa u Parku Mačkamama te u Zrmanjskoj ulici od kućnog broja 27 do 73.

(www.icv.hr,  tj)

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content