Četiri osnovne škole s područja VPŽ prijavljene na projekt cjelodnevne nastave

Na službenoj stranici Ministarstva znanosti i obrazovanja, objavljen je popis osnovnih škola prijavljenih na Javni poziv za podnošenje prijava za sudjelovanje u Eksperimentalnom programu „Osnovna škola kao cjelodnevna škola – Uravnotežen, pravedan, učinkovit i održiv sustav odgoja i obrazovanja“. S područja Virovitičko-podravske županije prijavljene su četiri škole sa svojim područnim školama i s ukupno 971 učenikom.

Riječ je o Osnovnoj školi Ivan Goran Kovačić – Zdenci s područnim školama u Crncu i Velikom Rastovcu, Osnovnoj školi Ivan Goran Kovačić Gornje Bazje s područnim školama u Lukaču, Dugom Selu Lukačkom,Terezinom Polju i Turanovcu, Osnovnoj školi August Cesarec Špišić Bukovica s područnim školama u Lozanu, Rogovcu, Vukosavljevici, Bušetini i Okrugljači te Osnovnoj školi Suhopolje s područnim školama u Borovi, Cabuni, Levinovcu, Orešcu, Pepelanama i Pčeliću.

Više o projektu – Cjelodnevna škola – Uravnotežen, pravedan, učinkovit i održiv sustav odgoja i obrazovanja možete vidjeti OVDJE.

(vpz.hr, mzo.gov.hr)

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content