Gradonačelnik Krešimir Kašuba u pratnji suradnika obišao investicije u prigradskom naselju Gradac Našički

Danas (četvrtak) je gradonačelnik Našica Krešimir Kašuba, u pratnji suradnika pročelnika za investicije i prostorno planiranje Matije Brkića, pročelnice Upravnog odjela za gospodarstvo i komunalni sustav Magdalene Vidaković-Gelenčir i direktora NARA-e Ivana Beloševića, obišao investicije u prigradskom naselju Gradac Našički. Prilikom obilaska bilo je vidljivo zadovoljstvo predstavnika mještana suradnjom s Gradom, a i gradonačelnik nije krio oduševljenje viđenim.

– U Gradu Našicama smo u povijesnim ulaganjima gdje se velika sredstva ulažu u grad, ali isto tako proporcionalno ulažemo u svih 17 okolnih naselja. Danas smo posjetili Gradac i u proteklih 6 mjeseci od prethodnog obilaska je uloženo 14.000 eura u radove na mjesnom domu, okrečile su se prostorije, postavili zastori, uredio se sanitarni čvor i napravila se nadstrešnica te se ovaj prostor sada može koristiti za sve namjene koje su potrebne mještanima – rekao je Kašuba.

WhatsApp Slika 2023 05 11 u 11.42.27

– Jedna od najvećih investicija uopće u gradu Našicama je aglomaracija koja obuhvaća i Gradac. Najvažnije za naše građane je da svako domaćinstvo ima tekuću vodu. Isto tako nastavljamo sa ulaganjima u mjesto u vidu sigurnosti prometa jer se mjesto nalazi na državnoj cesti, ali i u sve ostalo što Mjesni odbor bude tražio u ime mještana. Ovom prilikom zahvaljujem i predsjedniku Mjesnog odbora Bernardu Marijančeviću koji je izrazito aktivan i redovito komunicira sve probleme s Gradskom upravom, i na taj način mjesto jako dobro funkcionira – izjavio je gradonačelnik Kašuba.

Bernard Marijančević, predsjednik Mjesnog odbora Gradac Našički je istaknuo vrlo dobru suradnju s Gradom i gradonačelnikom.

– Zahvaljujem gradonačelniku i pročelnicima na dosadašnjem ulaganju u mjesto, veliki posao je napravljen. Uređena je sala, i sada izgleda neprepoznatljivo, nedavno smo imali otvorenje doma i građani su bili oduševljeni izgledom sale i kompletnog doma. Nastavljamo s investicijama i očekujemo u budućnosti uređenje staze koja je problematična, ali i ostale radove – rekao je Marijančević.

(www.icv.hr, eš; foto: E. Šubić)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content