Što su novine, kako radi radio i nastaje vijest na internetu: Prvašići Katoličke osnovne škole posjetili ICV

Informativni centar Virovitica raduje se svakoj posjeti škola ili vrtića, pa je tako bilo i danas (četvrtak), kada su redakcije i administraciju naša tri medija – Virovitičkog lista, ICV Radija i portala icv.hr posjetili učenici 1. b razreda Katoličke osnovne škole u Virovitici.

U pratnji učiteljice Matee Nađ saznali su kako nastaju novine, što sve čini jednu vijest na portalu, pretraživali su fotografije na objavama, listali Virovitički list, a saznali su i kako se glazba prije digitalne tehnologije u eter puštala s gramofonskih ploča i kaseta.

Dobro raspoloženi i znatiželjni prvašići rado su stali i pred naše mikrofone, kako bi nakratko postali zvijezde u eteru, ali i svašta lijepo rekli svojim majkama, čiji dan se obilježava u nedjelju, 14. svibnja. 

naslovnica

S nama su podijelili i što vole slušati i čitati, da redovno slušaju glazbu u automobilu, kad ih roditelji voze u školu ili na treninge, a ovom prigodom postali su i pravo lice s naslovnice, kako bi im posjet ostao u dugom sjećanju.

Svojom vedrinom i otvorenošću uljepšali su jedan radni dan cijeloj ekipi ICV-a koja im zahvaljuje na posjeti i potiče ih da iskrenu znatiželju, otvorenost i složnost koju su pokazali tijekom posjeta njeguju cijeli svoj život. (www.icv.hr) 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content