DAN OPĆINE Zlatnu plaketu – “Grb Općine Špišić Bukovica” dobio Miroslav Komar, a Zahvalnicu Ivana Nemet

U Društvenom domu u Špišić Bukovici danas (petak) je održana svečana sjednica Općinskog vijeća. Bila je to odlična prigoda da se Općina, na čelu s načelnikom Hrvojem Milerom, dodjelom javnih priznanja zahvali zaslužnim pojedincima koji su svojim djelovanjem pridonijeli razvoju ove općine.

Dobitnik najvećeg Općinskog priznanja, Zlatne plakete “Grb Općine Špišić Bukovica” je vatrogasac Miroslav Komar.

Zlatna plaketa pripala mu je za 50 godina nesebičnog i humanog rada u promicanju i razvoju vatrogastva na području općine Špišić Bukovica, te za dugogodišnji rad u Dobrovoljnom vatrogasnom društvu Vukosavljevica u kojemu je 15 godina obnašao dužnost  predsjednika i pritom, svojim radom i djelovanjem, ostavio neizbrisiv trag u vatrogastvu na području ne samo Vukosavljevice, već i cijele općine. U ime Miroslava Komara, koji zbog zdravstvenih problema nije nazočio današnjoj dodjeli Javnih priznanja, nagradu je primio zapovjednik DVD-a Vukosavljevica Zdravko Pokupić.

IMG 9453

Zahvalnicu, za izuzetan doprinos u poboljšanju i očuvanju kvalitete vina na području općine Špišić Bukovica, održavanjem edukativnih radionica, kontinuiranim i stručnim savjetima u tijeku cjelogodišnje brige za vinovu lozu i vino, što je u konačnici rezultiralo odličnim uspjesima na ocjenjivanju vina članova Udruge vinogradara i voćara “Sveti Ivan” Špišić Bukovica i svih drugih vinogradara i vinara s područja općine, dobila je enologinja Ivana Nemet, inače ravnateljica Tehnološko-inovacijskog centra Virovitica.

Priznanja su uručili načelnik Hrvoje Miler i predsjednica Općinskog vijeća Sanja Stubičar, a u ime ovogodišnjih laureata zahvalu je uputila Ivana Nemet.

(www.icv.hr, ts, foto: T. Szabo)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content