Državna završnica U-11 za rukometaše: Teška ozljeda Gabrijela Mandića, Viro Virovitica u polufinalu igra sa zagrebačkim Metalcem

Nakon odličnog rezultata selekcije U-15 Viro Virovitice, koja je na državnoj završnici u Poreču osvojila brončanu medalju, njezinim stopama krenula je i selekcija U-11.

U skupini B nanizala je četiri pobjede. Virovitičani su redom svladali Ivanić Grad 13:11, Čakovec 25:13, Hrvatski Dragovoljac iz Dugog Rata 15:10 i Poreč 17:15. Time su osvojili prvo mjesto u skupini i direktno se plasirali u četvrtfinale. U četvrtfinalu mladi rukometaši Viro Virovitice nadjačali su Đakovo rezultatom 15:9.

Danas (ponedjeljak) igrači Viro Virovitice u polufinalu igraju sa zagrebačkim Metalcem, dok drugi polufinalni par čine PPD Zagreb i Ivanić Grad.

Za Viro Viroviticu uspješno igraju: Patrik Grahovac, Noa Toplak, Karlo Nemet, Noa Cvišić, Filip Šljivac, Damjan Hudi, Karlo Rončević, Gabrijel Mandić, Adrian Gatačić. Matej Jezerčić, Dominik Rogani, Lovro Rendulić, Tien Robotić, David Nagy, Juraj Kukić i Patrik Jadan, dok su ih s klupe, uz trenera Zlarina Rončevića, vodili Saša Brabec i Hrvoje Žunec.

-Nažalost u utakmici s Đakovom, koja je sa suparničke strane obilovala grubošću i prljavom igrom, ostali smo bez ključnog obrambenog igrača Gabrijela Mandića, kojemu je slomljena ključna kost, pa na njega nećemo moći računati u borbi za medalje – pomalo s gorčinom u ustima rekao nam je trener Zlarin Rončević.

(www.icv.hr, mš)

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content