Nova rasvjeta i novi teren s teniskim zidom za djecu u osječkom Tenis centru “u Parku”: Obnova vrijedna 33 tisuće eura

Da je novouređeni Tenis centar u Perivoju kralja Tomislava, spreman za novu sezonu uvjerio se gradonačelnik Osijeka Ivan Radić koji je u ponedjeljak sa suradnicima obišao teniske terene u čije je uređenje uloženo 33.000 eura.

– Na pojedinim je terenima postavljena nova LED rasvjeta čime je produžena sezona dječjih treninga. Tamo gdje je postojala rasvjeta, postavljena je nova, a napravljen je i novi teren s teniskim zidom za djecu. Postavljene su nove zaštitne ograde, nove linije i mreže. Ugostiteljski objekt također je suvremeniji, a u zatvorenom je objektu postavljena nova stolarija. Naručeno je i idejno rješenje za uređenje zatvorenog dijela, te uvedena nova aplikacija radi lakše rezervacije termina– rekao je Radić.

Podsjetio je na nedavnu prvu temeljitu rekonstrukciju Sportskog centra Olimpija, na uređenje dječjeg i košarkaškog igrališta na Sjenjaku, malonogometnog terena s umjetnom travom na Srednjoškolskom igralištu, te na kupovinu Iktusa za čije će se uređenje uskoro predstaviti idejna rješenja. Dodao je kako će Grad nastaviti ulagati u sport, sportske objekte i igrališta te najavio izgradnju igrališta na Vijencu Murse u Donjem gradu.

Direktor Športskih objekata Robert Seligman zahvalio je gradonačelniku i Gradu Osijeku na “iznimnom osjećaju za sport”, što se, ocijenio je, vidi po ulaganjima u sportske objekte.

– Tenis centar sada ima jedan drugačiji sjaj, a dodali smo i jedan teren s teniskim zidom za djecu, pa sada imamo devet teniskih terena. Dnevno ih koristi otprilike 200-injak ljudi– zaključio je Seligman.

(www.icv.hr, tj; foto: Grad Osijek)

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content