U Virovitici održana likovna radionica pod nazivom “Crta, crta, crtica… moja Virovitica” autorice Jasne Gojević

U prostorijama Likovnog kluba “Nikola Trick” Virovitica održana je likovna radionica pod nazivom “Crta, crta, crtica… moja Virovitica” autorice Jasne Gojević.

Spomenuta radionica jedna je u nizu radionica iz ciklusa koji nosi naziv “Druženje s autorom”, a provodi se tijekom cijele godine, svake prve subote u mjesecu.

Uz predstavljanje svog bogatog i dugogodišnjeg likovnog stvaralaštva, autorica je goste na svom druženju upoznala sa životom LIK-a te ulogom i aktivnostima članova kluba u kulturnom životu grada.

Prezentacijom svojih crteža, slika, razglednica i suvenira prisutni su dobili osnovne informacije o nastajanju crteža, tehnikama crtanja i materijalima koji se koriste.

Kroz niz pričica i anegdota, te brojnih fotografija koje datiraju od davne 1987. godine pa sve do danas, prisutni sugrađani mogli su se prepoznati i prisjetiti lijepih trenutaka poput sudjelovanja na manifestaciji Otvorenog mosta, druženja ispred kućice te posjeta brojnim izložbama i kolonijama.

Izložbu radova kao i retrospektivnu foto izložbu autorice Jasne Gojević svi zainteresirani mogu vidjeti 10. i 17. lipnja od 9 do 11 sati u prostorima Kluba (Gajeva 3, Virovitica).

(www.icv.hr, im)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content