UOSIT Vretenac i ove se godine uključila u obilježavanje Dana otvorenih vrata udruga: Cilj je informiranje javnosti o njihovom radu u lokalnoj i široj zajednici

Od 1. do 3. lipnja održavaju se Dani otvorenih vrata udruga. Manifestacija je to koju organizira Ured za udruge Vlade Republike Hrvatske te se održava u cijeloj Hrvatskoj s ciljem informiranja javnosti o radu udruga u lokalnoj i široj zajednici.

UOSIT Vretenac se i ove godine odazvala ovoj manifestaciji i predstavila razne aktivnosti i usluge koje pruža. Svi zainteresirani posjetitelji imali su priliku upoznati se s radom Udruge i saznati više o njihovoj misiji.

– Bili smo počašćeni posjetom Udruge “Budi mi prijatelj” iz Virovitice, koja je imala priliku upoznati naše korisnike, volontere i roditelje te se detaljnije informirati o našem radu. Ovom prilikom želimo se zahvaliti svima koji su posjetili našu udrugu tijekom ove manifestacije. Već nekoliko godina sudjelujemo u Danima otvorenih vrata udruga s ciljem promicanja inkluzije i povećanja vidljivosti djelovanja udruga. Ova manifestacija nam omogućuje da javnosti pokažemo važnost našeg rada i doprinosa lokalnoj zajednici. Udruga Vretenac se ponosi svojim angažmanom u podršci i radu s našim korisnicima, te ćemo se nastaviti zalagati za inkluziju i osiguravanje kvalitetnih usluga za sve članove zajednice- poručili su iz UOSIT Vretenac Slatina.

(www.icv.hr, UOSIT Vretenac Slatina)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content