Otvoren 5. International Borac Cup u Kneževim Vinogradima: Na turniru 32 ekipe u kategoriji U11

Škola nogometa NK Borac Kneževi Vinogradi i Općina Kneževi Vinogradi, organizirali su 5. International Borac Cup, čije je svečano otvorenje održano u subotu na prostoru SRC Kneževi Vinogradi. Riječ je o dvodnevnoj manifestaciji koja okuplja djecu u kategoriji U11, rođenih u 2013. godini, iz najboljih regionalnih nogometnih klubova, a ove godine na turniru sudjeluju 32 ekipe. Otvorenju je nazočio i zamjenik župana Mato Lukić.

– Čestitam organizatorima na još jednom izvrsnom međunarodnom natjecanju koje promiče i unaprjeđuje nogometnu igru, ali i sport općenito. Ovi mladi sportaši sjajan su primjer sportskog duha i napornog rada koje ulažu u ostvarenje svojih snova i ciljeva, a upravo su to vrijednosti koje Osječko-baranjska županija nastoji osnažiti u okviru aktivnosti i ulaganja koja provodimo kao nositelj titule Europske regije sporta 2024. godine – kazao je Lukić.

IMG 8087
Foto: OBŽ

Osim djece, Općina Kneževi Vinogradi ovog će vikenda ugostiti i brojne goste iz sportskog i društvenog života Hrvatske i susjednih zemalja, čime ovaj događaj postaje i snažan turistički motiv za dolazak na destinaciju.

(www.icv.hr, tj)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content