PREMIJER ŽNL Čačinčani nakon “petarde” u Borovi izbili na vodeću poziciju, povratnik Škaro u Lukaču četiri puta zatresao mrežu Slavonije

Suhopolje je u drugoj uzastopnoj utakmici na svom stadionu Park došlo i do druge pobjede. Bilo je bolje od Mikleuša rezultatom 4:0.

Gosti nisu doputovali u kompletnom sastavu, što je domaćoj momčadi samo olakšalo put do novih bodova. “Grofovi” su poveli zgoditkom Alena Hodaka u 19. minuti, a na 2:0 povećao je Ivan Ibriks dvije minute kasnije. U drugom dijelu domaći nogometaši su postigli još dva zgoditka. Precizni su bili Zdenko Lončarek u 52. minuti s bijele točke i Nikola Menegati u 78. minuti iz igre.

-Zadovoljan sam igrom i postignutim rezultatom. Posebno bih istakao Krunoslava Klepača, koji je je odlično odigrao na sredini terena – rekao nam je trener Suhopolja Mario Tolo.

Suhopolje – Mikleuš 4:0
Igrač utakmice: Krunoslav Klepač

U drugoj subotnjoj utakmici Lukač 05 na svom je terenu svladao Slavoniju iz Sladojevaca 4:2.

Uz niz ostalih suigrača, odličnu utakmicu odigrao je povratnik Filip Škaro, koji se u četiri navrata našao na pravom mjestu i postigao četiri zgoditka (14′, 19′, 33′ i 52′). U posljednjih pola sata malo su se razbudili gosti iz Sladojevaca te su zgodicima Igora Dunkovića u 60. i Mateja Jukića u 80. minuti ublažili poraz.

Lukač 05 – Slavonija 4:2
Igrač utakmice: Filip Škaro

Borova je na svom terenu ugostila Mladost iz Čačinaca. Lukavi Matej Rukavina u dva navrata iskoristio je slabije reakcije domaćeg vratara i obrane te je pogodio mrežu Nikole Pleše u 5. i 20. minuti.

U 40. minuti, nakon jednog faula, dolazi do naguravanja igrača obje momčadi. Sudac David Rakitničan nakon smirivanja strasti dao je opomene Marinu Čaviću iz gostujućih i Darku Obžetiću iz domaćih redova, dok je pričuvni igrač Mladosti Ivan Jelenčić za nepotreban ulazak u teren nagrađen isključenjem.

U prvom dijelu Matej Rukavina još je jednom bio blizu zgoditku, ali je pogodio okvir vrata. U nastavku je tri zgoditka postigao Marin Čavić u 53. i 80. minuti iz igre te u 88. minuti iz kaznenog udarca.

Borova – Mladost Čačinci 0:5
Igrač utakmice: Marin Čavić

Rezovac je na gostovanju kod Dinama u Četekovcu odigrao dobru utakmicu, ali s neefikasnom završnicom, što su iskusni domaći nogometaši kaznili s četiri zgoditka i došli do pobjede 4:1.

Dinamo je poveo pogotkom Mateja Dorinke u 12. minuti. U 32. minuti dosuđen je kazneni udarac za Rezovac, ali je Dario Kovačević bio neprecizan. Četiri minute prije odlaska na odmor Leon Kokoška povećao je domaću prednost na 2:0.

Silvijo Buzuk u 62. minuti s bijele točke smanjio je na 2:1. Devet minuta kasnije Matej Dorinka, također s bijele točke povećava prednost Dinama na 3:1. Konačnih 4:1 postavlja svojim trećim pogotkom Dorinka u 75. minuti.

Dinamo Četekovac – Rezovac 4:1
Igrač utakmice: Matej Dorinka

(www.icv.hr, mš, foto: M. Šolc)

Premijer ZNL 2. kolo

no images were found

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content